Osamaksutavat

RESURS BANK POLKUPYÖRÄTILI

OSAMAKSUOSTOS TEHDÄÄN PAIKAN PÄÄLLÄ MYYMÄLÄSSÄ TAI PUHELIMITSE ETÄKAUPASSA!

OLE YHTEYDESSÄ HENKILÖKUNTAAMME HALUTESSASI KÄYTTÄÄ RESURS BANK RAHOITUSTA.Resurs Bankin kautta rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Rahoitusta (jopa 10 000 €) voit hakea helposti sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä henkilökunnan avustuksella. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Osta nyt, maksa myöhemmin. Ensimmäinen lasku toimitetaan vasta seuraavana kuukautena ostoksen teon jälkeen. Vasta tässä vaiheessa valitset sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Maksat valitsemassasi tahdissa ja saat jopa 12 kk korotonta maksuaikaa.

TÄYTÄ HAKEMUS

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassaolevan henkilötodistuksen. Voit myös korottaa jo olemassa olevaa luottorajaasi saman hakemuksen kautta.

Voit hakea rahoituksen (tekstiviestillä max. 6000€) myös kätevästi älypuhelimella lähettämällä maksuttoman viestin PYÖRÄ numeroon 18311. Saat paluuviestinä linkin luottohakemukseen ja päätöksen heti puhelimeesi.

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, ole yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).Paytrail

Verkkokauppaostosten maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalvelun tarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. Paytrail kerää maksutapahtuman yhteydessä IP-osoitteen, maksutavan sekä maksuajankohdan.

https://www.paytrail.com/tietosuojaseloste-paytrailin-maksupalvelu

Paytrail Oyj
y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830